El Pati de Can Plaja

BENVINGUTS

Al pati de Can Plaja

Benvinguts al Pati de Can Plaja, on la música i la gastronomia s’uneixen per crear nits inoblidables sota les estrelles. Situat en un entorn idíl·lic, el nostre pati és l’escenari perfecte per a una àmplia varietat de concerts que us captivaran.

Al Pati de Can Plaja, cada concert és una celebració de sons i sabors. Des del profund blues fins al sofisticat jazz, passant per la vibració de la música clàssica, l’energia del rock, el ritme contagiós del funk, i la calidesa de les havaneres. Els nostres esdeveniments també inclouen tributs emocionants, versions innovadores de covers, la passió del flamenc fusió i les lletres introspectives dels millors cantautors.

Mentre la música omple l’aire, els assistents poden gaudir d’una selecció de tapes per complementar l’experiència musical.

Us convidem a descobrir els ritmes i sabors de Can Plaja, un lloc on cada nota i cada mossegada són una celebració de la vida i la cultura. No us perdeu l’oportunitat de viure una experiència única de concerts i gastronomia en un dels racons més encantadors de la Costa Brava.

Reserves 10 dies abans de l’actuació per telèfon o whatsapp:

659 18 59 23

972 300 526

Actuacions de 20:00 – 21:30h (aprox)

Entrada i consumició obligatòria

La nostra carta

Prepareu-vos per gaudir d’una experiència gastronòmica tan memorable com la música del Pati de Can Plaja! Descarregueu la nostra carta de tapes i descobriu les delicioses opcions que hem preparat per acompanyar cada nota musical. Les nostres tapes estan cuidadosament seleccionades per complementar la varietat de gèneres que es presenten als nostres concerts, garantint que cada mossegada sigui tan especial com cada cançó.

EL PATI DE CAN PLAJA

Al dia!

Hostal Plaja Palafrugell

Ja és aquí la programació de la temporada de concerts 2024

L'esperada programació de la temporada de concerts 2024 del…

INSTAGRAM

Segueix-nos