Entorn

Hostal plaja

Palafrugell

La vil·la de Palafrugell ofereix als visitants gran varietat d’encants.

El mercat diari de peix, carn i verdures (excepte els dilluns). La proximitat del port de Palamós ens ofereix una gran oferta de peixos mediterranis frescos del dia. El mercat de la carn destaca per la varietat de productes frescos i embotits típics de les nostres contrades. Les verdures i fruites de producció ecològica les trobem diàriament a diferents parades d’hortelans de la zona.

Passeig pel centre. Des de la sortida al carrer de l’Hostal ens trobarem al centre restringit al trànsit, essent zona de vianants. Aquí podem gaudir de la tranquil·litat de la nostra vil·la mentre prenem un aperitiu a les nombroses terrasses i bars amb encant propi. També disposem d’un ampli ventall de restaurants, des dels més econòmics fins a cuines més elaborades d’autor. També hi ha gran varietat de petits comerços per passar una bona estona fent compres.

Lorep Lorep

Platges

Calella de Palafrugell

Llafranc

Tamariu

Costa Brava

L’Empordà

El Baix Empordà ofereix al visitant una àmplia i atractiva oferta turística i cultural. Des de les extraordinàries platges de les viles costaneres, fins als espectaculars pobles d’interior.

Pel que fa a les platges destaquen les pròpies de Palafrugell (Calella de Palafrugell, Llafranc i Tamariu), ja descrites anteriorment. Tanmateix no podem oblidar els nostres pobles veïns: Begur, Mont-ras i Palamós.

Cultura

Instal·lacions esportives

No esperis més per gaudir de la bellesa i tranquil·litat de la Costa Brava.

Reserva la teva habitació directament amb l’Hostal Plaja i assegura’t una estada inoblidable.

Hotel Plaja

Fes la teva reserva

Reserva la teva estada al l’Hostal Plaja per gaudir del teu moment de relax i bellesa natural al cor de Palafrugell.